Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

In this page only selected examples are shown, and only if we have got the publication permit from the dog owner. For every pic there`s a short description, click the picture for more details...

Kasvattien kaatoja - Taken Game to Our Litters
(15 kuvaa)


<--Edellinen 15 / 15
[turboneka_24102009.JPG]
turboneka_24102009.JPG
[Täysikokoinen kuva]

Turbolle kaadettiin eka uroshirvi, tappisarvi haukkuun 24.10.2009. Tismalleen samana päivänä kahta vuotta aiemmin isälleen kaadoin 10 piikkisen sonnin - joten aika hauska yhteensattuma isän ja pojan kaatojen välillä. Löytö oli tapahtunut n 800 m päästä riistapellon kulmalta, jossa lyhyen n 5 - 10 min löytöhaukun jälkeen hirvi oli karkonnut reilun kilometrin. Turbo oli seurannut tämän ja saanut uusintahaukun, joka oli kestänyt ehkä varttitunnin. Uuden karkon jälkeen pentu, nyt vasta 8,5 kk ikäinen, oli palannut isäntänsä luo yhteydenotolle. Ei muuta kuin uudestaan perään ja haukku oli kajahtanut n 400 m päästä missä se oli katkennut. Taas ehkä 10 - 15 haukkua, kunnes hirvi oli pompannut passilinjaan. Laukaus ja hirvi nurin. Samassa tappipää oli pompannut uudelleen pystyyn ja hortoillut pennun omistajan eteen ja juronut haukuttavaksi. Taas jokin 10 min haukkua kunnes Turbon isäntä pääsi tömäyttämään kaatolaukauksen kaulalle n 60 m päästä. Se on siinä :) Työskentelymatka gps:n mukaan 5,4 km, ei paha alku olenkaan.

Turbo is our pride from the very first litter . He showed strong interest to moose in a very early stage of development - just like his brother Tapsa did. This moose was shot to Turbo`s barking when he was only 8,5 months old. A funny detail is that this moose was shot exactly in the same day, as I shot a big bull to Turbos father, a couple of years earlier ...1. 2. 3. 4. 5.
Pisteet: 3.074 (27)
©2019 Kasvattien kaatoja - Taken Game to Our Litters | Kennel Karhunoron - suntuubi.com